Η ΕΤΤΑ, με τους δύο κλάδους της, την ΕΤΤΑ ΙΚΕ και την ΕΤΤΑ ΟΕ, αποτελεί εξέλιξη της Ε.Τ.Α. Α.Ε. και της προσωπικής εταιρίας του κου Παντελή Θ. Παλαντζίδη, Πολιτικού και Τοπογράφου Μηχανικού Ε.Μ.Π. Αντικείμενο τους για πάνω από 40 χρόνια είναι η μελέτη - κατασκευή και αξιοποίηση οικοδομικών έργων αλλά και η υλοποίηση μεγάλων επενδυτικών σχεδίων με κοινοτικούς πόρους στον αγροτοβιομηχανικό τομέα. Δεκάδες είναι τα οικιστικά κτήρια όλων των ειδών (κατοικίες, πολυκατοικίες, βίλες, συγκροτήματα εξοχικών κατοικιών, ξενοδοχεία) που μελετήθηκαν, κατασκευάστηκαν και ανακαινίστηκαν όλα αυτά τα χρόνια στη Νάουσα, από όπου και η καταγωγή του ιδρυτή των εταιριών, στη Θεσσαλονίκη, στη Χαλκιδική, στην Αττική, στη Σαντορίνη και αλλού. Δεκάδες είναι και οι βιομηχανικές μονάδες (κλωστήρια - ψυγεία – διαλογητήρια - τυροκομεία και κυρίως οινοποιεία, που σχεδιάστηκαν, υποστηρίχτηκαν και υλοποιήθηκαν διαχρονικά από την ομάδα Μηχανικών διαφόρων ειδικοτήτων και το διοικητικό προσωπικό, που στήριξε αυτήν την αναπτυξιακή πορεία σε όλη την Ελλάδα.

ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΠΑΛΑΝΤΖΙΔΗΣ

ΠΑΝΤΕΛΗΣ
ΠΑΛΑΝΤΖΙΔΗΣ

Πολιτικός & Τοπογράφος μηχανικός ΕΜΠ - Ιδρυτής
Ο Παντελής Παλαντζίδης έχει περισσότερα από 40 έτη εμπειρίας στη μελέτη και κατασκευή κατοικιών, εμπορικών κτηρίων και κτηριακών εγκαταστάσεων για παραγωγικές μονάδες.
ΘΩΜΑΣ ΠΑΛΑΝΤΖΙΔΗΣ

ΘΩΜΑΣ
ΠΑΛΑΝΤΖΙΔΗΣ

Πολιτικός μηχανικός, MSc - CEO
Ο Θωμάς γεννήθηκε το 1982 στη Νάουσα. Σπούδασε Πολιτικός Μηχανικός στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και στη συνέχεια ειδικεύτηκε στο Βιοκλιματικό σχεδιασμό κτηρίων ολοκληρώνοντας έναν μεταπτυχιακό κύκλο σπουδών στο Welsh School of Architecture στο Cardiff της Ουαλίας. Πριν επιστρέψει στην Ελλάδα εργάστηκε και στο Βερολίνο της Γερμανίας.
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΛΑΝΤΖΙΔΗΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΠΑΛΑΝΤΖΙΔΗΣ

Αρχιτέκτων μηχανικός, MSc - Υπεύθυνος Αρχιτεκτονικού Σχεδιασμού
Ο Κωνσταντίνος γεννήθηκε το 1990 στη Νάουσα. Σπούδασε Αρχιτεκτονική στο University of East London και στη συνέχεια ειδικεύτηκε στον Ενεργειακό σχεδιασμό κτηρίων ολοκληρώνοντας με άριστα το MSc Architecture, Energy & Sustainability στο London Metropolitan University. Με το τέλος των σπουδών του εργάστηκε στο Λονδίνο πριν επιστρέψει στην Ελλάδα το 2018 για να ενταχθεί στο δυναμικό της εταιρίας.